Ochrana osobních údajů

Jaké údaje zpracováváme?

Zpracováváme Vaše jméno, příjmení , telefon a email, který jste vyplnili při registraci.

Pokud při nákupu vyplňujete informace o firmě, zpracováváme Jméno firmy, IČ, adresu firmy, případně jiný telefon a email, existuje-li takový.

Dále používáme cookies.

Proč tyto údaje zpracováváme?

Email slouží k Vaší identifikaci v systému a k přihlášení. Zpracováváme ho také proto, abychom Vám mohli posílat emaily, které souvisí s tím, že využíváte eshop mycleverminds.cz (informace o objednávce, pokyny k platbě, informace zasání objednávky, zaslání daňového dokladu, informační maily o metodách, nových výrobcích či slevách(marketingové emaily) apod.)

Jméno a příjmení slouží k tomu, abychom věděli, jak Vás máme oslovovat. Informace, které vyplňujete při objednávce “na firmu” (Jméno firmy, IČ, adresa) slouží pro potřeby faktury. Cookies slouží k nezbytnému provozu eshopu mycleverminds.cz (přihlášení, vkládání produktů do košíku) a pro potřeby Google Analytics. Používání cookies můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na základě jakého právního titulu informace zpracováváme?

Na základě právních titulů:

  • Plnění smlouvy (pokud si od nás objednáte jakýkoliv výrobek)
  • Právní povinnost (pokud vyplníte informace o firmě pro potřeby faktury)
  • Oprávněný zájem (pokud si od nás objednáte výrobek a my Vám poté zasíláme informace o novinkách nebo akcích, cookies)
  • Souhlas se zpracováním osobních údajů (pokud se registrujete k odběru newsletterů, případně se na mycleverminds.cz registrujete a ještě jste nenakoupili.)

Jaké údaje mohou vidět ostatní uživatelé?

Ostatní uživatelé nemohou vidět žádné vaše údaje, pokud je sami neuvedete v recenzích či například na Heuréce.

Kde a jak údaje zpracováváme? Kdo je Zpracovatel osobních údajů?

  • Eshop CLEVER MINDS s.r.o., Jan Straka - jednatel
  • Používáme server hosting od společnosti VSHosting Ltd. (VSHosting Ltd).
  • Používáme e-mailový server od společnosti Google.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup?

  • Jan Straka - jednatel společnosti CLEVER MINDS s.r.o. - Správce údajů i zpracovatel
  • Lucie Krauskopfová - zpracovatelka informací o objednávkách
  • Pavlína Straková - zpracovatelka informací o platbách a fakturaci
  • VSHosting Ltd - používáme jejich serverhosting - Zpracovatel údajů
  • Google - používáme e-mailový server od Googlu - Zpracovatel údajů

Jak dlouho vaše osobní údaje zpracováváme?

Tak dlouho, jak dlouho chcete využívat eshop mycleverminds.cz. Pokud již eshop mycleverminds.cz využívat nechcete, můžete svůj souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat.

Data potřebná pro fakturaci a daňový úřad zpracováváme po dobu, kterou nám ukládá zákon.

Jaká máte práva v souvislosti s ochranou Vašich osobních údajů?

  • Máte právo na opravu osobních údajů, které o Vás zpracováváme.
  • Máte právo na odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů, pokud jste tento souhlas udělili.
  • Máte právo být zapomenuti. Všechny Vaše osobní údaje musíme smazat.
  • Máte právo podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kdo je v CLEVER MINDS DPO (Data Protection Officer), neboli pověřenec pro ochranu osobních údajů?

  • Jan Straka
  • eshop@mycleverminds.cz
  • +420 724 009 175

Pokud máte pochybnosti o ochraně Vašich osobních údajů, neváhejte se na Honzu obrátit.